Gratis verzending vanaf €40

Vóór 23u besteld, morgen thuis*

1 jaar garantie

Niet tevreden, geld terug

Auto interieur

Voor styling en interieur accessoires voor in de auto moet je bij CarVibe zijn. Ons assortiment bestaat uit uitsluitend kwalitatieve en betrouwbare auto interieur accessoires.

Geniet van een comfortabele en veilige rit

Wij enthousiastelingen houden van onze auto's en vrachtwagens, en velen van ons hebben vaste trouw aan bepaalde merken en modellen. Dat betekent echter niet dat elke auto die gemaakt wordt beschikt over de juiste auto interieur accessoires. Of het nu gaat om uiterlijk, functionaliteit of beide. 

Het maakt niet uit hoe je je ideale voertuig voor je ziet, onze interieur accessoires zorgen er voor dat je comfortabel kunt rijden. 

Interieur accessoires zijn niet alleen bedoeld om de auto een esthetische meerwaarde te geven. Ze dragen ook bij aan de algehele veiligheid en beveiliging van de bestuurder en inzittenden. Zo zorgen de gordelbeschermhoezen er voor dat het drukvlak op de schouder optimaal verdeeld wordt. Hierdoor krijgt de bestuurder geen last van drukpunten en kan die pijnvrij van A naar B rijden. 

Daarnaast zorgen de auto zonneschermen voor bescherming tegen UV-straling en een felle zon. Deze worden vaak gekocht door ouders die met kleine kinderen op reis gaan .

Handige auto interieur accessoires om te hebben

Door de hedendaagse technologie beschikken auto’s tegenwoordig over veel functionaliteiten en mogelijkheden. Het zorgt er met name voor dat auto’s veiliger zijn, duurzamer zijn en beschikken over innovatieve snufjes. 

Er zijn echter nog genoeg auto gadgets die een rit voor een bestuurder comfortabeler maakt.

FM transmitters

Een FM transmitter is een klein apparaat waarmee je Spotify of andere muziek af kunt spelen via de autoradio. De transmitter is eenvoudig te koppelen door middel van bluetooth aan je smartphone, tablet en/of laptop. Naast het afspelen van eigen muziek kun je navigatie afspelen via de autoradio en kan de bestuurder handsfree bellen. 

Mobiele houders

CarVibe beschikt over standaard telefoonhouders en magnetische telefoonhouders, ideaal voor bestuurders die graag handsfree willen bellen en/of navigatie afspelen via de mobiel. De houders zijn flexibel in te stellen en geschikt voor elk formaat en type telefoon. 

Accessoires voor een schoon interieur

Naast handige auto gadgets heeft CarVibe ook accessoires in het assortiment die ideaal zijn voor bestuurders die houden van een schoon interieur. Denk hierbij aan een bekerhouder waar de bestuurder eenvoudig zijn blikje, flesje of glas in kan zetten. Of een handige auto prullenbak voor het opruimen van kleine rommeltjes tijdens de autorit.

Het zijn auto interieur accessoires waar men niet snel aan denkt maar die zeker van pas komen in de auto. 

Eenvoudig auto interieur accessoires bestellen via de shop

Van handige auto gadgets tot accessoires die zorgen voor een schoon interieur. CarVibe heeft een divers aanbod van kwalitatieve en betaalbare auto accessoires. Bestel het product naar keuze en geniet van een snelle levering aan huis, de bestelling is via een track en trace code te volgen. 

Mocht je vragen hebben over onze producten, dienstverlening en/of levertijden. Neem dan eenvoudig contact met ons op via WhatsApp, mail of telefoon.