Gratis verzending vanaf €40

Vóór 23u besteld, morgen thuis*

1 jaar garantie

Niet tevreden, geld terug

Auto parfum

Auto luchtverfrissers behoren tot één van de meest gebruikte auto accessoires voor in de auto. Het zorgt er namelijk voor dat je eigen auto altijd fris & lekker ruikt. De lekkerste natuurlijke en exclusieve auto parfum koop je bij CarVibe.nl.

Waarom gebruik maken van auto parfum?

Een vieze geur in de auto is absoluut geen pretje. Niet voor de bestuurder en zeker niet voor de medepassagiers. Toch komt het nog vaak voor, veel mensen hebben door een druk schema niet de tijd om de auto op te ruimen of om deze te ontdoen van vieze auto geuren. 

Het kopen van auto parfum is dan het beste alternatief om de auto fris en fruitig te laten ruiken. Daarnaast beschikken de auto parfums van CarVibe over lange tijdsduur. Hierdoor ruikt jou auto en interieur altijd fris. Verwijder de vieze geuren in de auto en kies voor een auto hanger van CarVibe.

Naast de heerlijke frisheid zorgt een fijne geur ook voor een kalmerend gevoel. Ideaal voor lange autoritten.

Het assortiment van CarVibe

De voordelen van een heerlijke auto geur zijn inmiddels al in kaart gebracht. Vervolgens moet je een keuze maken uit alle verschillende geuren die beschikbaar zijn. 

Het assortiment van CarVibe bestaat uit de volgende geuren:

Geef je auto interieur een eigen unieke sfeer als het gaat om geur. Kies en bestel de auto parfum die het beste bij je auto past. 

Verschillende soorten luchtverfrissers voor in de auto

Er zijn verschillende typen luchtverfrissers voor de auto. De meest voorkomende luchtverfrisser is een geur in de vorm van een dennenboom hanger. Door de flexibele lijntjes is deze eenvoudig op te hangen op een geschikte plek naar keuze. Je ziet deze auto hangers vaak hangen aan de binnenspiegel. 

Deze hangers zijn in veel verschillende geuren te koop, daarnaast zijn deze soort vaak het voordeligst.

Verder hebben we ook de luchtverfrisser in een geurpotje. Het is een soort spons of gel in een potje. Deze is handig omdat de ronde potje gemakkelijk in de bekerhouder past. Je kunt de hoeveelheid geur die hij afgeeft kiezen door de deksel van het potje te draaien. Hoe meer je het openmaakt hoe sterker de geur. 

Een alternatief op de hanger en het geurpotje is de airco luchtverfrisser. Hier zijn veel verschillende modellen van beschikbaar. De bestuurder heeft zelf de mogelijkheid om heerlijke geurende vloeistoffen na te vullen. Het nadeel van deze modellen is vaak de hoge prijs en het feit dat sommige modellen al na een aantal weken geen geur meer afstaan. 

De airco luchtverfrisser monteer je aan het ventilatierooster in de auto. De geur verspreid zich dan zelf via warme en/of koude lucht 

Als laatste optie zijn er ook kwaliteit auto parfums in flesjes verkrijgbaar. In de flesjes zitten vloeistoffen die je kunt spuiten op het interieur. De vloeistof verwijdert vieze geuren en laat geen vlekken achter. Het voordeel van deze flesjes is dat je zelf bepaald wanneer je gebruik wil maken van de geur/vloeistof. Hierdoor kan deze ook langer mee dan bijvoorbeeld de airco luchtverfrisser. 

Waarom kiezen voor een auto hanger?

Wij van CarVibe hebben persoonlijk gekozen voor slechts twee type luchtverfrissers in ons assortiment.

De auto luchtverfrisser in de vorm van een dennenboomhanger en de auto parfum die eenvoudig op te hangen is aan het ventilatierooster. Naast de voordelige prijs en de lange tijdsduur van deze producten is het voornamelijk de echte natuurlijke geur die ons over heeft gehaald. Alle producten van CarVibe zijn immers zelf getest.

Vandaag besteld is morgen thuis

Bestel eenvoudig een auto luchtverfrisser online. Maak vandaag een keuze uit ons diverse aanbod van heerlijke natuurlijke geuren en je ontvangt het morgen al thuis. Bij CarVibe geniet je van snelle levering, garantie, veilig online betalen en service.  

Mocht je vragen hebben over onze producten, dienstverlening en/of levertijden. Neem dan eenvoudig contact met ons op via WhatsApp, mail of telefoon.

CarVibe is de partner voor een frisse rit.