Gratis verzending vanaf €40

Vóór 23u besteld, morgen thuis*

1 jaar garantie

Niet tevreden, geld terug

Auto veiligheid

Ondanks dat in veel landen het niet wettelijk verplicht is om veiligheidsaccessoires bij je te hebben in de auto, is het wel aan te raden om onze accessoires te hebben voor je eigen (auto)veiligheid.

Waarom veiligheidsaccessoires kopen

Het hebben van verschillende veiligheidsaccessoires in de auto geeft een veilig en rustig gevoel voor de bestuurder. Zeker als iemand vaak lange ritten heeft of vaak met de auto op vakantie gaat. 

Pech onderweg, een auto ongeluk, een aanrijding of botsing met een ander, het zijn allemaal scenario’s waar je liever niet aan denkt. Toch is het fijn om te weten dat mocht dit gebeuren, je in ieder geval alle hulpmiddelen al hebt liggen in de auto.

Divers assortiment

Bij CarVibe.nl hebben we een breed assortiment aan accessoires, zo bieden wij losse accessoires aan maar ook veiligheidspakketten. Dit soort pakketten bevatten onder andere een veiligheidshamer, sleepkabels, veiligheidsvesten, verbanddoos en een gevarendriehoek. 

Naast veiligheidspakketten zijn er ook speciale seizoenspakketten. Denk hierbij aan een speciaal winterpakket zodat je zonder problemen de weg op kan tijdens de winterdagen.

Enkele uitgelichte producten van CarVibe

Er zijn een aantal accessoires die wij zeker aanraden

Gevarendriehoek

Met de gevarendriehoek kun je medeweggebruikers op een veilige manier waarschuwen dat je met pech langs de weg staat. Achteropkomend verkeer wordt gealarmeerd en hierdoor voorkom je de kans op een botsing. Ondanks dat het in Nederland niet verplicht is, is het hebben van een gevarendriehoek zeker aan te raden. 

Veiligheidsvesten

Wees goed zichtbaar in het donker bij pechsituaties, maak gebruik van een reflecterend veiligheidsvest. In ons assortiment hebben wij vesten voor kinderen en volwassenen. De veiligheidsvesten zijn van 100% polyester, zijn wasbaar en hebben een eenvoudige klittenbandsluiting. 

Bandenspanningsmeter

Het is aan te raden om geregeld je bandenspanning te testen, niet alleen zorgt dit voor een beter grip op de weg maar het zorgt er ook voor dat er minder slijtage komt op de autobanden. Het kan ook het brandstofverbruik van je auto verlagen. 

De digitale bandenspanningsmeter van CarVibe is eenvoudig in gebruik en geeft nauwkeurig de druk weer van de banden. Op de digitale display zie je vanzelf het aantal bar verschijnen. 

Veiligheidshamer

Het hebben van een veiligheidshamer in de auto is onmisbaar. In noodsituaties wordt de veiligheidshamer gebruikt om de autoruiten te verbrijzelen. Hierdoor kunnen inzittenden de auto verlaten wanneer deze bijvoorbeeld te water is geraakt. De veiligheidshamer van CarVibe beschikt daarnaast over een mes om autogordels door te snijden. 

Accessoires online kopen

CarVibe is in het bezit van een aantal veiligheidsartikelen waarvan je hoopt dat je ze nooit nodig zult hebben. Er zijn echter scenario’s mogelijk waarbij je deze accessoires absoluut nodig hebt. Het kan daarom geen kwaad om dit in je auto te hebben liggen. Van een veiligheidshamer, mini zaklamp tot aan een opvouwbare veiligheidspilon.

 Stel zelf je ideale pakket samen en profiteer van gratis verzending (vanaf € 29,-). Vandaag voor 23.00 bestellen is morgen thuis!