Gratis verzending vanaf €40

Vóór 23u besteld, morgen thuis*

1 jaar garantie

Niet tevreden, geld terug

Autogereedschap

Onze auto gereedschap accessoires maken de ritten van automobilisten een stuk comfortabeler en veiliger. Wat de situatie ook is, wij hebben de ideale auto accessoires.

De auto gereedschapswinkel van Nederland

De meesten van ons zullen gemiddeld veel tijd in een auto doorbrengen. Of het nu voor ons dagelijkse woon-werkverkeer is of voor het maken van lange autoritten, er is weinig reden om die tijd niet comfortabeler en gemakkelijker te maken. Hoewel de meeste moderne voertuigen de lopende band verlaten vol met levenskwaliteit functies, heeft een specifieke voertuig misschien niet alles wat je nodig hebt. 

Het assortiment van CarVibe zit boordevol handige auto gereedschap accessoires die je allemaal tegen een betaalbare prijs kunt kopen. 

Het assortiment

Auto accessoires zijn ontworpen om veel functies uit te voeren. Sommige zijn bijvoorbeeld bedoeld om het comfort van een auto te verhogen, terwijl andere de carrosserie beschermen tegen beschadigingen. Sommige zorgen voor de veiligheid van de bestuurder en passagiers of zorgen voor een schoon interieur. 

Verschillende afmetingen oliekannen

Het bijvullen van motorolie, water of antivries kan snel lastig worden in de auto. Met de oliekan van CarVibe kan je als automobilist zeer flexibel en precies te werk gaan. De oliekan wordt geleverd inclusief flexibele schenktuit, hierdoor kan je eenvoudig de schenktuit erop of eraf draaien. Doordat oliekan beschikt over een schaal met stappen kun je snel zien hoeveel ml nog in de olie kan zit. 

Naast olie is kan ook geschikt voor koelvloeistof, remvloeistof, ruitenwisservloeistof en water. In het assortiment zijn momenteel drie verschillende kannen beschikbaar:

Digitale bandenspanningsmeter

Met de digitale bandenspanningsmeter kun je eenvoudig checken of de banden nog beschikken over de juiste spanning. Als het voertuig beschikt over een juiste bandenspanning verspil je niet onnodig veel brandstof. Daarnaast zorgt het voor een minimale slijtage van de banden. Het wordt aangeraden om regelmatig de bandenspanning te controleren, vooral bij lange autoritten. 

Naast bovenstaande producten heeft CarVibe veel meer te bieden voor automobilisten die veilig en voorbereid op weg willen gaan. Bekijk daarom ook eens onze accessoires op het gebied van auto veiligheid en auto onderhoud.

Veilig online auto gereedschap bestellen

Als je snel auto gereedschap wilt kopen, hoeft je niet verder te zoeken dan de CarVibe webshop. Een bestelling kan in slechts een paar klikken worden geplaatst en wordt zo snel mogelijk geleverd.

Ga voorbereid op reis en kies voor de kwaliteitsproducten van CarVibe.nl.