Gratis verzending vanaf €40

Vóór 23u besteld, morgen thuis*

1 jaar garantie

Niet tevreden, geld terug

FM transmitters

Een FM transmitter is een kleine auto accessoire waarmee je eigen muziek kunt afspelen via de autoradio. De transmitter kun je koppelen door middel van bluetooth aan je smartphone, tablet en/of laptop. Onze modellen zijn compatibel met allerlei smartphones, tablets, iPods en mp3-spelers.

Ook voor handsfree bellen

De autoradio hoeft dus niet verbonden te zijn met een muziekdrager. Je kunt zelf de frequentie instellen op je FM transmitter auto. Door de frequentie van de radio in je auto in te stellen op dezelfde frequentie, word de muziek van de transmitter afgespeeld via de autoradio. Elke FM radio kan de signalen van een dergelijke transmitter ontvangen.

Nog een groot voordeel is dat je ook handsfree kunt bellen met behulp van de FM transmitter. Het is dus nog zeer veilig ook.

Saaie reclames en te veel gepraat

Veel mensen die er met de auto op uit gaan of moeten, ergeren zich aan de reguliere radio in de auto. Of hun favoriete muziek wordt niet gedraaid of er wordt veel te veel gepraat. En dan hebben we het nog niet eens over de ellenlange reclames van tegenwoordig. Met een transmitter in de auto is dat allemaal verleden tijd.

Je kunt dan je eigen Spotify lijsten afspelen via de FM transmitter auto, die op zijn beurt de muziek via de radio in de auto afspeelt. En wil je zelf praten en handsfree bellen onderweg, dan kan dat dus ook prima en veilig.

Elke rit wordt zo veel prettiger

De transmitter FM met ingebouwde handsfree optie heeft een USB aansluiting zodat je ook nog eens je smartphone of tablet opladen gedurende de rit. Zeker voor de langere ritten is de transmitter ondertussen eigenlijk onmisbaar. Hoeveel leuker en prettiger wordt een rit als je steeds je eigen muziek hoort? Geen reclames en geen ellenlange discussies over weinig interessante onderwerpen. Zelfs het aansluiten is bijzonder eenvoudig.

Je kunt de transmitter in de aansteker van de auto doen. Vervolgens schakelt het apparaat automatisch aan. Wat de bluetooth transmitter dus nodig is, is 12v/24v via de aansteker. Heb je dat gedaan, dan verbind je de smartphone met de transmitter via Bluetooth. De transmitter wordt dan weergegeven als BT-Car Kit.

FM transmitter met bluetooth

De volgende stap is het kiezen van een eigen frequentie. Standaard staat ie ingesteld op FM 87.5. Je zet de autoradio op de standaard of op de aangegeven frequentie. Vervolgens kun je, meer is het dus niet, muziek afspelen via je smartphone. Een dergelijke transmitter is ideaal en onmisbaar als de auto geen USB ingang of geen Bluetooth heeft.

Het is simpelweg hét product om tijdens elke rit steeds je favoriete muziek te horen. Het maakt autorijden veel prettiger. Bovendien is het veiliger. Je ergert je niet langer en dat is goed. Ergernissen achter het stuur kunnen zomaar gevaarlijke situaties opleveren.

Je eigen muziek via de FM transmitter met bluetooth houdt je scherp, fit en vrolijk

FM transmitter zonder ruis

Ben je iemand die vaak langere ritten maakt? Dan is de FM transmitter zonder ruis onmisbaar. Eigen muziek voorkomt verveling. En die verveling ligt wel op de loer met saaie muziek en saaie reclames. Je kunt als je naar een concert gaat vooraf met de transmitter al helemaal in de juiste stemming raken en bestuur je een taxibusje, dan kun je de gasten dus ook prima hun eigen muziek laten horen. Het komt de sfeer in de taxi alleen maar ten goede.

Direct bestellen dus, deze voor veel mensen al onmisbare bluetooth transmitter. Dan zijn de saaie ritten voorgoed voorbij.