Gratis verzending vanaf €40

Vóór 23u besteld, morgen thuis*

1 jaar garantie

Niet tevreden, geld terug

Telefoonhouders

Tegenwoordig zijn telefoonhouders een onmisbare accessoire in de auto. Dit komt door de vele manieren waarbij een mobiele telefoon je kan ondersteunen tijdens een autorit. CarVibe beschikt over standaard telefoonhouders en magnetische telefoonhouders.

  • SALE

Waarom gebruik maken van een auto telefoonhouder?

In de huidige maatschappij zijn mobiele telefoons onmisbaar geworden. Door de vele mogelijkheden, functionaliteiten en apps maken men 24/7 gebruik van een telefoon.

Vooral ook in de auto maakt men vaak gebruik van een telefoon. Ten eerste is een mobiele telefoon handig voor het navigeren. Met handige applicaties zoals Google Maps kun je zonder problemen je bestemming bereiken. Om de navigatie goed te volgen is een telefoonhouder ideaal om te gebruiken.

Door middel van een zuignap is onze standaard telefoonhouder eenvoudig te monteren aan de voorruit. Heb je liever de navigatie wat lager zitten, maak dan gebruik van onze magnetische telefoonhouder

Naast navigatie via de mobiel is een telefoonhouder in de auto ook geschikt wanneer men muziek afspeelt, handsfree wil bellen en/of een mobiel wil opladen. Via onze FM-transmitter kan men eigen muziek streamen naar de autoradio, daarnaast wordt de FM transmitter geleverd inclusief drie oplaadkabels. 

Kies voor veiligheid in het verkeer, kies voor een telefoonhouder. 

Waarom kiezen voor CarVibe

Bij het uitzoeken van een geschikte telefoonhouder is het belangrijk dat je kiest voor een houder die geschikt is voor jou type smartphone. Het laatste wat je wil is namelijk dat de smartphone uit de telefoonhouder valt tijdens het autorijden. 

De auto telefoonhouders van CarVibe zijn flexibel in te stellen. Hierdoor zijn ze geschikt voor elk formaat telefoon en type telefoon. Of je nu een Apple, Samsung, Nokia, Huawei, LG en/of Motorola hebt, onze houders zijn geschikt. 

Ondanks veel verschillende soorten telefoonhouders beschikt ons assortiment slechts over twee modellen. Deze houders staan garant voor kwaliteit, voordelige prijs en flexibele functionaliteit

Verschillende soorten telefoonhouders

Er zijn veel verschillende soorten houders om uit te kiezen. Zo zijn er telefoonhouders die te monteren zijn via een zuignap, schroeven en/of kabels. 

Bij het kopen van een auto telefoonhouder moet je er wel op letten dat deze beschikt over een verstelbare arm. Je kunt dan de mobiel op de juiste positie zetten.

CarVibe geeft je de optie om te kiezen uit twee soorten.

Standaard telefoonhouder

De standaard telefoonhouder beschikt over een stevige en flexibele arm. Hierdoor kun je eenvoudig de smartphone op de juiste hoogte instellen. Het voordeel van deze houder is dat het eenvoudig te monteren is aan de voorruit. Hierdoor kun je de mobiel goed bekijken op ooghoogte, een ideale telefoonhouder wanneer je aan het navigeren bent. 

De standaard telefoonhouder is flexibel in te stellen, je kunt de arm dus horizontaal en verticaal instellen. 

Magnetische telefoonhouder

Een magnetische telefoonhouder houdt de mobiel vast door middel van een magneet. Deze magneet zorgt ervoor dat de telefoon niet gaat schudden of trillen tijdens het autorijden. Iets wat lichtelijk voor kan komen bij standaard telefoonhouder. 

De magnetische telefoonhouder is eenvoudig te monteren aan het dashboard in de auto. Het voordeel van deze houder is dat je de mobiel eenvoudig van de houder kunt pakken. Aangezien de smartphone ‘plakt’ aan de magneet is deze met één ruk los van de magneet. Bij de standaard houder moet je de mobiel via een knop bevrijden. 

Verder is het ook verstelbaar en je hebt de mogelijkheid om het aan de raam te zetten.

Vandaag bestellen is morgen thuis

Bestel een auto telefoonhouder via de webshop van CarVibe. Geniet van snelle levering, garantie, service en kwaliteit. 

Voorkom boetes en kies voor veiligheid in het verkeer. Maak gebruik van de auto accessoires van CarVibe.

Mocht je vragen hebben over onze producten, dienstverlening en/of service. Neem dan contact met ons op via mail, WhatsApp of telefoon.