Gratis verzending vanaf €40

Vóór 23u besteld, morgen thuis*

1 jaar garantie

Niet tevreden, geld terug

Winterproducten

Wees voorbereid als de kou en sneeuw komen. Wij hebben de juiste winter accessoires waarmee je goed voorbereid bent om het ijs en de sneeuw op en rond de auto te verzorgen.

Ga veilig op reis met handige winterse auto accessoires 

Vierwielaandrijvingssystemen, rijhulptechnologieën, winterbanden van hoge kwaliteit: door de hedendaagse technologie zijn er genoeg ontwikkelingen geweest om ervoor te zorgen dat je de winter goed doorkomt.

Maar om écht voorbereid te zijn kun je de basisuitrusting aanvullen met een groot aantal winter accessoires en producten die je zullen helpen om sneeuw, ijs, smeltende sneeuw en kou te overwinnen.

De winter accessoires van CarVibe

Als het weer koud wordt en de sneeuw begint te vallen, kan autorijden een vreselijke, ijskoude nachtmerrie zijn. Vooral als je een ouder voertuig bezit dat niet van die mooie verwarmde stoelen heeft en waar het een eeuwigheid duurt voordat de auto warm is.

Hieronder een aantal van de beste winter accessoires producten om wintervrij op pad te gaan.

Ruitenontdooier

Producten zoals de 500ml ruitenontdooier zijn wonderbaarlijk effectief om vorst, ijs en sneeuw binnen enkele minuten te laten ontdooien. Verwijdert snel alle sneeuw & ijs van autoruiten en werkt tot temperaturen tot -45 °C. Het kan gebruikt worden op de voorruit, zijspiegels, achteruitkijkspiegels, zij- en achterruiten, ruitenwissers en zelfs sloten.

Anti vries deken

Een degelijke anti vries deken biedt in de winter bescherming tegen ijs en sneeuw, maar beschermt je auto ook tegen bladeren en stof in de herfst en tegen beschadiging door de zon en hitte in de zomer. Hierdoor is het een verstandige aankoop die je het hele jaar kunt gebruiken. 

Om de beste bescherming tegen sneeuw, vorst en ijs te krijgen, raden wij aan om een hoes te kopen die speciaal is bedoeld voor koude of winterse klimaten.

Op deze manier verspil je geen tijd aan het schrapen van ijs en mogelijke beschadiging van de voorruit van je auto.

Veilig onderweg pakket

De winter verhoogt onvermijdelijk het risico op een ongeval of dat je als automobilist vast komt te zitten aan de kant van de weg. In deze gevallen zul je heel blij zijn dat je een veilig onderweg pakket in de kofferbak hebt liggen. Idealiter heb je ook alvast startkabels en sleepkabels in de kofferbak liggen bij autopech.

IJskrabber

Een van de nadelen van de wintermaanden is de extra taak om ijs van je voorruit te schrapen voordat je ergens heen kunt gaan. Het voegt niet alleen een nieuwe stap toe aan je ochtendroutine, maar het is ook een behoorlijk koude taak.

Een ijskrabber is een van die items waarvan je je vaak niet realiseert dat je ze nodig hebt totdat het te laat is, maar aangezien het illegaal is om met een onzichtbaar zicht op de weg te rijden, is het een item waar geen enkele bestuurder zonder kan.

De ijskrabbers van CarVibe zijn 7,5 cm groot en zijn ideaal om je autoruiten sneeuw- en ijsvrij te maken.

Bestel de winter accessoires voor de auto eenvoudig online

Maak vandaag nog een keuze uit ons diverse aanbod van handige winter producten voor in de auto. Bestel je voor 23.00 dan ontvang je de producten de volgende werkdag al thuis. Bij CarVibe geniet je van snelle levering, garantie, veilig online betalen en service.