Leuke nummers voor onderweg

Carvibe.nl | Alle ins en outs over auto's en accessoires.

Wat zijn de beste onderweg nummers van dit moment?

Muziek tijdens het autorijden is niet meer weg te denken. Het is dan ook moeilijk om een autorit te maken zonder dat je een goed nummertje aan hebt.

Op dit moment is het koppelen van muziek met je auto een gewoonte geworden. Of je nu Bluetooth hebt, een kabel gebruikt of werkt met een FM transmitter maakt niet uit. Goede melodieën zijn noodzakelijk voor onderweg.

Misschien dat je het nog kent van vroeger. Onderweg heb je maar één disc mee met 5 nummers erop. Na een lange reis kan het vervelend worden om steeds hetzelfde nummer te luisteren. En laten we eerlijk zijn, de nummers die afgespeeld worden door de buitenlandse muziekzenders zijn lang niet zo geweldig als je eigen favoriete playlist.

In dit artikel laten we een aantal geweldige afspeellijsten zien van Spotify. Deze Spotify afspeellijsten kunnen eenvoudig via de autoradio boxen afgespeeld worden, wij wensen je alvast veel luisterplezier bij je volgende (road)trip!

 

70’s Road Trip

Klassieke hits uit de jaren 70. Weten we nog hoe geweldig de muziek in deze tijd was? Het is ideaal voor onderweg met nummers als Changing of the Guards en What is Life. Wanneer je deze playlist aanzet, weet je zeker dat je weer oude, bekende nummers luistert.

Song to Sing in the Car

“Songs to Sing in the Car” is gemaakt door Spotify zodat hun luisteraars letterlijk in de auto mee kunnen zingen. Het is zeker een gevoel waar we allemaal bekend mee zijn: saaie lange autoritten, buitenlandse muziekzenders en om het halfuur een vage reclame. Deze playlist staat vol met bekende liedjes die iedereen mee kan zingen.

De variëteit is niet zo groot in deze specifieke afspeellijst, maar het is een compilatie van nummers van de afgelopen jaren die trending waren toen ze voor het eerst uitkwamen! De belangrijkste eigenschap van liedjes om in de auto te zingen, is herkenbaarheid en vrolijkheid. Deze playlist staat er vol mee.

Good Vibes

Ben je een liefhebber van pop muziek? Hou je van nummers die in je geheugen blijven plakken? De playlist Good Vibes is misschien wel de beste roadtrip muziek dat er is. Met hits als Crazy in Love en Party in the U.S.A. ben je gegarandeerd aan het meezingen.

Met deze playlist raak je energiek en ben je klaar voor een lange reis.

De Wereldmatch roadtrip playlist

Ben je niet zo fan één bepaald genre muziek dan moet je de Wereldmatch roadtrip playlist eens proberen. De muzieklijst staat bomvol met diverse nummers. Het is muziek dat je lekker mee kunt zingen, waar je geen genoeg van krijgt en die voor elk feestje geschikt zou zijn.

Naast de party hits zitten er ook paar relaxte rustige nummers tussen, hierdoor wisselt het elkaar mooi af. Van FeestDJRuud tot aan Coldplay en Imagine Dragons, kortom voor iedereen wat.

Hanging Out and Relaxing

Een andere playlist is Hanging Out and Relaxing. Misschien heb je een lange werkdag achter de rug en wil je wat rust. Terwijl je over de snelweg naar huis rijdt doe je er goed aan om te luisteren naar nummers als Hold Back the River en Such Great Heights.

Met deze playlist ben je gegarandeerd van een ritje waar je weer tot jezelf komt.

Good Times Great Oldies

Roadtrip muziek dat je terugbrengt naar je kinderjaren. Met Good Times Great Oldies haal je onderweg oude herinneringen naar boven. Met nostalgische muziek als Hotel California en Whole Lotta Love kan het voorkomen dat je volop gaat zingen.

Neem je microfoon mee en doe aan karaoke in jouw auto.

Happy Campers

De naam zegt het al, een afspeellijst die speciaal samen is gesteld voor de liefhebbers van kamperen. Allemaal muzieknummers die een vrolijke noot hebben en opgewekte gitaarklanken. Denk hierbij aan muziek van James Blunt, Foster the People, Chef Special en Twin Forks.

De afspeellijst heeft een perfecte afwisseling van onbekende artiesten en echte popliedjes. Al deze nummers hebben echter één ding gemeen, ze brengen stuk voor stuk het ultieme vakantiegevoel in je naar boven.

Road Trip Sing-Along Songs

Klaar om mee te zingen? Gelukkig zijn het geen meezingers als Marry Had A Little Lamb. Wat je wel kunt verwachten zijn geweldige nummers als Beautiful Day of Under Pressure. Neem wat vrienden mee in de auto en maak onvergetelijke momenten.

Jazz Classics

Jazz is een genre met goede auto liedjes voor onderweg. Wanneer je volledig wilt opgaan in muziek, dan doe je dat met goede Jazz. Ideaal om te relaxen, je stress te verlagen en te genieten van jouw reis.

Roadtrip with Friends

Misschien wel de beste roadtrip muziek voor met vrienden. En nee, we hebben dit niet alleen maar gekozen vanwege de naam. Met geweldige onderweg nummers als Electric Feel en Girls heb je pakkende achtergrond muziek. Daarnaast weet je zeker dat iedereen in de auto wakker en energiek blijft.

Zing mee met deze roadtrip muziek en begin je reis goed.

Onderweg nummers als roadtrip muziek
Hopelijk hebben we een aantal goede Spotify playlists gegeven voor onderweg. Of je nu naar werk moet, een lange reis naar familie aan de andere kant van Nederland maakt of met vrienden op pad gaat. Met de bovenstaande playlists heb je voor elke rit iets.

Daarnaast kun je onvergetelijke momenten creëren. Wanneer je bepaalde muziek in de toekomst opnieuw hoort, ga je direct teruggebracht worden naar dit moment.