Gratis verzending vanaf €40

Vóór 23u besteld, morgen thuis*

1 jaar garantie

Niet tevreden, geld terug

FAQ | Veelgestelde vragen

Heb je een vraag die niet op deze pagina staat? Neem dan contact met ons op via [email protected]. Wij staan 24/7 voor je klaar!

Wat is een FM transmitter?

Een FM transmitter is een klein apparaat dat inkomende signalen verstuurd op de FM band. Het apparaat wordt gebruikt om muziek af te spelen op een FM-ontvanger zoals een autoradio. Onze FM transmitter is speciaal bedoeld om je eigen favoriete muziek af te spelen op je autoradio.

Met onze FM transmitter creëer je dus als het ware een eigen radiozender, een zender die alleen jouw favoriete (spotify)muziek afspeelt en die dus alleen lokaal (en door jou) te ontvangen is

Hoe werkt jullie FM transmitter?

Het is heel simpel. 

1. Sluit de FM transmitter aan via je sigarettenaansteker in de auto.

2. Maak contact met de FM transmitter via Bluetooth, USB of via de aansluiting op je smartphone. Onze FM transmitter wordt geleverd met drie aansluitingen (Apple, Android en USB-C). Daarnaast beschikt het ook nog over een extra USB aansluiting.

3. Stel je eigen FM-frequentie in via de FM transmitter. Dit kun je eenvoudig doen via de draaiknop.

4. Stel de frequentie van je autoradio in op dezelfde frequentie van de FM transmitter.

5. Speel je muziek af via het aangesloten apparaat en de muziek wordt automatisch via de autoradio boxen afgespeeld!

Welke muziek kan ik afspelen via de FM transmitter?

De FM transmitter is verbonden aan je smartphone en/of tablet. Hierdoor ben je in staat om alle muziek af te spelen die normaliter uit deze apparaten zou komen. Het is dus mogelijk om muziek af te spelen via Spotify, iTunes, YouTube, WhatsApp en meer.

Maak je liever gebruik van een SD kaart? Zorg dan dat je MP3 of WMA bestanden gebruikt.

Kan ik handsfree bellen met jullie FM transmitter?

Ja. Wanneer de smartphone verbonden is aan de FM transmitter d.m.v. Bluetooth of een andere aansluiting dan maak je automatisch gebruik van de handsfree optie. Wanneer je tijdens het rijden gebeld wordt stopt de muziek automatisch, vervolgens kun je de inkomende oproep accepteren of weigeren. Onze FM transmitter geeft je de mogelijkheid om de laatste oproep terug te bellen, dit doe je slechts via één druk op de knop. Zo kun je toch even je favoriete lied luisteren voordat je terugbelt.

Kan ik mijn smartphone en/of tablet opladen met de FM transmitter?

Ja. Onze FM transmitter beschikt over drie aansluitingen (Apple, Android en USB-C). Daarnaast beschikt het ook nog over een extra USB aansluiting. Het is dus mogelijk om meerdere smartphones/tablets op te laden via de FM transmitter. Ideaal voor lange autoritten!

Waarom gebruik maken van een FM transmitter?

Door gebruik te maken van onze FM transmitter beheer jij je eigen radiozender. Je hebt dus geen last van reclames, eindeloos gepraat of van je meest gehate artiest. 

Naast het beheren van je eigen radiozender heb je ook de mogelijkheid om handsfree te bellen en kun je meerdere apparaten (smartphones/tablets) tegelijk of apart opladen.

Stoort de zender in de auto?

Onze FM transmitter beschikt over anti-noise, hierdoor ervaren gebruikers geen ruis. Ruis kan echter voorkomen wanneer je kiest voor een frequentie dat door andere zenders in gebruik is, ons advies is daarom een eigen frequentie te kiezen en niet op de bekende frequenties te gaan zitten zoals Qmusic, SLAMFM, 3FM etc.

Aan welke eisen moet mijn auto voldoen?

Je auto heeft het volgende nodig.

  • Een sigarettenaansteker.
  • Een werkende autoradio.
  • Werkende speakers/boxen.
Kan ik de transmitter retouren?

Uiteraard, zie hier onze retourvoorwaarden.

Kunnen alle telefoons verbinden met de transmitter?

Vrijwel alle modellen: alle iOS en Android met bluetooth. iPhone, Samsung, LG, Huawai en veel meer!

Hoe lang is de levertijd?

Voor 23:00 uur besteld wordt dezelfde dag nog verwerkt. Via DHL wordt het pakket dan de volgende dag bezorgd. 

Heb je op zaterdag of zondag besteld? Reken er dan één dag bij op! Bekijk hier onze informatie rondom verzending & bezorging.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, wij werken samen met DHL. Dat betekent dat je de bestelling kan volgen en via de app van de bezorgdienst jouw voorkeuren kan doorgeven. Je ontvangt een track & trace code via de mail.

Gaat de muziek over de autoboxen?

Ja, de FM transmitter legt de verbinding tussen jouw radio en jouw telefoon (zelfs als je geen bluetooth radio hebt). Hierdoor wordt alles wat je via jouw telefoon afspeelt vervolgens direct over de auto installatie afgespeeld.

Is er een app voor nodig op de telefoon?

Nee, je kan direct afspelen zonder installatie van apps. Je moet enkel bluetooth verbinding maken.

Kan je snel opladen via de USB kabel?

De transmitter kan tot 24W via de oplaadkabels. Voor Quick Charge 3.0 is 18W vereist. De transmitter ondersteunt daarmee het snel opladen van de smartphone.

Kan de muziek afgespeelt worden via een SD kaart?

Ja. Hiervoor dien je wel zelf de SD kaart van muziek te voorzien, er wordt geen SD kaart bijgeleverd.

Heb ik garantie?

Ja. Mocht het product niet goed werken en/of defect zijn dan heb je recht op garantie. Bekijk hier onze voorwaarden.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij hanteren geen verzendkosten.

Ik heb geen bevestiging ontvangen, wat nu?

De bevestiging van de bestelling krijg je automatisch toegestuurd naar het opgegeven mailadres. Heb je geen bevestiging ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Mocht je hier ook geen bevestiging aantreffen neem dan even contact met ons op via [email protected]

Kan ik een kopie krijgen van de factuur?

De factuur krijg je automatisch toegestuurd naar jouw e-mail. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan eerst even de spambox. Neem anders contact op door te mailen naar [email protected].

Is het gebruiken van een FM transmitter legaal?

Ja. Het gebruiken van een FM transmitter is legaal in Nederland en België.

Hoe is de kwaliteit van de FM transmitter?

Onze FM transmitter is het nieuwste model op de markt en heeft om die reden uitgebreide en kwalitatieve functionaliteiten. Klanten die je voorgegaan zijn ervaren de kwaliteit als uitstekend, de actuele recensies kun je hier bekijken.

Wij hebben twee modellen:

Mijn radio slaat de zender over, wat nu?

Zorg ervoor dat je telefoon muziek afspeelt en op maximaal volume staat. Probeer het dan nogmaals.
Kan je de zender nog steeds niet vinden? Ga dan handmatig naar de ingestelde frequentie en zet “automatisch zoeken” uit op de autoradio. Tip: Sla de frequentie in het snelkeuze menu op.

Lukt het nog steeds niet? Neem dan gerust contact op voor ondersteuning!

Help, mijn vraag staat er niet tussen?

Heb je een andere vraag omtrent ons product en/of dienstverlening? Neem dan contact met ons op via [email protected]. Wij beantwoorden graag al je vragen!

Hoe lang zijn de oplaadkabels?

De oplaadkabels die bij het product zitten zijn +- 50 centimeter.