Gratis verzending vanaf €40

Vóór 23u besteld, morgen thuis*

1 jaar garantie

Niet tevreden, geld terug

Levering en verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 23.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Pakketten worden bezorgd van dinsdag tot en met zaterdag. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Heb je een bestelling gedaan in het weekend? Reken dan één extra werkdag op bij de levertijd, zaterdag besteld is dinsdag geleverd.

Track & Trace

Wij werken samen met DHL. Dat betekent dat je de bestelling kan volgen en via de app van de bezorgdienst jouw voorkeuren kan doorgeven. Je ontvangt de track & trace code per mail.

Niet thuis?

Ben je niet thuis wanneer de bezorger langskomt? Dan probeert de bezorger je bestelling af te geven bij de buren. Als dat niet lukt, dan komt de bezorger de volgende bezorgdag terug. Lukt bezorgen dan nog niet, dan wordt je pakket de volgende dag naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt gebracht. Je krijgt in dat geval een briefje in de bus met het adres van het DHL-punt. Het pakket blijft daar 5 dagen liggen.

Heb je liever niet dat het product afgeleverd wordt bij de buren? Vermeld dit dan bij het afrekenen.

Verkeerd adres

Als je een verkeerd adres hebt ingevuld bij het afrekenen, neem dan direct contact op met onze klantenservice via [email protected]. Wij proberen dit dan nog te corrigeren bij de bezorgdienst. Als de bestelling al verzonden is dan kunnen wij je bestelling alleen opnieuw versturen wanneer DHL het pakket naar ons retourneert.

1. Bestel vóór 23:00 uur

 

Bestel jouw Bluetooth FM Transmitter vóór 23:00 uur en ontvang deze de volgende dag thuis.

 

2. Eenmalig instellen (30 sec)

 

Kies de frequentie op de FM Transmitter en selecteer dezelfde frequentie op jouw (auto)radio. Koppel jouw telefoon met bluetooth. Slechts éénmalig nodig!

 

3. Geniet van jouw eigen muziek

 

En klaar met slechte zenders en reclame! Speel jouw eigen muziek af, maak gebruik van navigatie of bel handsfree. Nu extra makkelijk met houder en oplaadkabel!